Дома > За нас>Нашата фабрика и магацин

Нашата фабрика и магацин

Нашето производство

Производителот Atocnail лоциран во Dongguan, фабрика специјализирана за истражување и развој и производство на опрема за светилки за маникир и машински алати за маникир, главно произведува:

manicure products such as manicure lamps, nail UV lamps, nail polishers, manicure LED UV lamps, nail art vacuum cleaners, and manicure wax therapy machines,beauty tools etc bunch of beauty accessories one hand source from our own factory.

Покрај лак за нокти за индустријата за нокти, нашиот лак за нокти може исто така широко да се користи во полирање, полирање и вметнување во обработката на накит; гравирање на ракотворби и механичко производство на мувла.

Имаме зрела опрема, диверзифицирани линии за производство на светилки за нокти, високи технички инженери и професионални инструктори за да ги задоволат сите ваши потреби за ODM и OEM.

Само-дизајнираните и произведени ламби за нокти за нокти на Atocnail вклучуваат серии 6W 9W 12W 24w 36w 48w 60w 72w со различен број на мониста за LED светилки за да ги задоволат потребите на различните пазари и клиенти. Производите се направени од издржливи и отпорни на високи температури материјали за да се избегнат безбедносни проблеми. Во исто време, UV се користи за заштита на кожата на корисниците да не се повреди и црни раце, и секогаш произведува ламба за лекување врз основа на квалитетот и искуството на клиентите.

Адаптерот за напојување и полначот на УВ LED светилка е исто така важна работа, тоа влијае на напојувањето на светилката, доколку излезот не е доволно, ЛЕД нема да работи правилно. И ако се работи за PCB плоча, употребата на евтин чип ќе направи полначот да се загрее, имало многу случаи порано од вестите на пазарот, дека лош полнач предизвикал експлозија. Ги известуваме сите видови безбедносни проблеми и тоа никогаш не им се случува на нашите клиенти.

We produce nail dryers in large quantity and with several producing line that price always be very good in wholesale,would like a good&relationship in longer development.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy